http://coralclubprague.cz/

 

 

Potrava budiž Tvým lékem a Tvůj lék tvou potravou (Hippokrates).

 

!!! UPOZORNĚNÍ !!! Vážené dámy a pánové, dovolujeme si Vás upozornit, že náš internetový obchod není diskontní

Kosmetický olej “EMU olej”( Emu oil)

olej (30 ml) Cena: 580 Kč
olej (60 ml) Cena: 870 Kč

Dostupnost: do 15-ti pracovních dní

Popis produktu:

100% kosmetický EMU olej s významným hydratačním účinkem, určený pro široká použití.

Dnes se Emu olej používá u celé řady onemocnění a přidává se do stovek všech možných druhů přípravků pro osobní péči zákazníků. Používá se v kosmetice, v prostředcích používaných pro ošetřování kůže, u mastí proti spáleninám, ve směsích proti artritickým bolestem,v parfémech,ve výrobcích pro ošetřování slunečních spálenin,v balzámech atd.atd. Používání oleje Emu jako přísady je velmi vyhledávané právě pro jeho přirozené protizánětlivé, zvlhčovací a terapeutické vlastnosti.

EMU olej, с účinky:

  • Protibakteriální a protizánětlivé účinky;
  • Nedráždivý, nezanáší póry (odstraňuje z pórů bakterie a zabraňuje ucpávání pórů);
  • Vynikající zvlhčovač a změkčovač;
  • Velmi účinný proti stárnutí pleti, vyhlazuje vrásky a předchází tvorbě nových;
  • Omezuje tvorbu akné a jiných kožních problem;
  • Zvyšuje schopnost pokožky odolávat mrazu;
  • Výborný prostředek pro hojení ran;
  • Redukuje modřiny, spáleniny, otoky a vykloubeniny;
  • Ulevuje při migrénách;
  • Ulevuje od bolesti, uvolňuje ztuhlé klouby a svalstvo;
  • Vhodný pro suchou a poškozenou pokožku (např. po slunění);
  • Velmi účinný lék na artritidu.

Emu olej - má přírodní vysokou úroveň linolenové kyseliny. kyselina linolenová je velmi účinná při léčbě bolestí společného, zejména artritida bolest. Linolenové kyseliny snadno proniká do kůže a zmírňuje bolest.
100% Emu olej má protibakteriální a protizánětlivé účinky, urychluje hojení ran a redukuje všestranné kožní problémy. Již před staletími byl používán k různým účelům původními Austrálskými obyvateli. Výzkum ukázal, že Emu olej má nejen ochrané ale i výživné vlastnosti pro pleť.

Obsahuje 100% čirého emu oilu. Jeho výjimečné vlastnosti jsou dány vysokým obsahem vitamínů a minerálů, bohatým řetězcem mastných kyselin a antioxidantů a dalšími hojivými složkami.

Emu oil je známý především pro své protizánětlivé a hojivé účinky. Olej se získává z tuku ptáků emu, je tudíž jedlý a užívá se i v potravinářství. Vedle toho tvoří ideální základ kosmetických přípravků. Kosmetické a hydratační vlastnosti emu oilu byly předmětem zkoumání dvou nezávislých klinických studií.

Emu olej je v porovnání s minerálním olejem vhodnější pro kosmetické využití a je mnohem lépe prodyšný. Má také intenzivnější hydratační účinky, kvalitnější strukturu a snižuje výskyt komedonů. Ani jeden ze zkoumaných olejů nedráždí pokožku. Masné kyseliny Emu oilu byly pak zkoumány plynovou chromatografií, byla zjištěna vysoká koncentrace nepolárních nenasycených mastných kyselin, díky kterým lze vysvětlit schopnost Emu oilu pronikat mnohem snáze skrz rohovitou vrstvu pokožky.

  • Rychle vstřebává a nezanechává mastné stopy;
  • Bez zápachu.

 

Složení: 100% čistý EMU olej.

Použití: Naneste několik kapek EMU oleje na postižené místo a lehce masírujte dokud se olej nevstřebá. Opakujte několikrát denně. Určeno pouze k zevnímu použití.

Skladování: Skladujte v chladném, suchém a tmavém místě. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu.

Výrobce: Royal Body Care (USA - Kanada).



Pridat.eu


Recenze na Kosmetický olej “EMU olej”( Emu oil)

Zatím žádné recenze

Zanechte svůj komentář!


Zpět